Amennyiben úgy döntesz, hogy Tőlünk rendeled meg weboldalad,
a következő menetrendre számíthatsz

 

1. lépés - rendelés leadása

A megrendelő űrlap kitöltésével leadod a rendelésed.

Ha bizonytalan vagy benne, hogy milyen szolgáltatásra vagy modulra lenne szükséged, keress fel minket, és szívesen segítünk.

Természetesen bármilyen adatot, bejelölt szolgáltatást és modult tudunk később is módosítani.

 

2. lépés - visszahívás

A megrendelés leadását követően felkeresünk telefonon egy pár perces beszélgetésre, mely alatt megbizonyosodunk afelől, hogy számodra tényleg megfelelő lesz az általunk nyújtott szolgáltatás.

Ez 5-10 percet vesz maximum igénybe. Ha gondolod, tüntesd fel a megrendelő űrlap megjegyzés rovatában, számodra mikor lenne megfelelő a visszahívás.

3. lépés - telepítés

Miután meggyőződtünk róla, hogy számodra a PW CMS rendszer megfelelő, feltelepítjük weboldalad, és elküldjük a megrendeléskor megadott e-mail címedre a weboldalad elérhetőségét, és belépési adataidat.

Ez a lépés maximum 5 percet vesz igénybe!

 

4. lépés - próbaidőszak

Ekkor elindul számodra a 2 hetes próbaidőszak, mely alatt a weboldalad ugyan el van zárva a nyilvánosság elől, de Te szabadon tesztelheted, ismerkedhetsz vele.

Ez a 2 hét remek lehetőség, hogy kikérd munkatársaid, ismerőseid véleményét leendő weboldaladról!

 

5. lépés - első bérleti díj kifizetése

Amennyiben úgy döntesz a próbaidőszak alatt, vagy annak lejártával, hogy szeretnéd szolgáltatásunkat igénybe venni, mi kiállítjuk számodra a számlát, melyen az első bérleti díj, és a megrendelt szolgáltatások ára fog szerepelni.

 

6. lépés - egyéb szolgáltatások

Ha megrendelted Tőlünk a Weboldal beindító csomagot, vagy a korábbi weboldaladról a tartalom átmozgatását, akkor ezeket elkészítjük Neked, illetve ha kell, elindítjuk domain neved delegálását is.

 

7. lépés - publikálás

Ha úgy érzed, hogy új weboldalad felkészült az elindulásra, pillanatok alatt publikáljuk Neked, így elérhetővé téve a nagyérdeműnek!

8. lépés - támogatás, ügyfélszolgálat

Természetesen itt még nem ér véget a történet!

Weboldalad programját folyamatosan frissítjük, hogy az mindig naprakész legyen. Ha elakadnál, kereshetsz megoldást a PW CMS Útmutatójában, vagy felkeresheted ügyfélszolgálatunkat is!

Teszel egy próbát?!

 

irány a megrendelésre →

 

Mint Te is láthatod, a megrendelés semmi kötelezettséggel nem jár, így semmit sem veszíthetsz vele!

Sőt, ha úgy látjuk, hogy számodra lenne ideálisabb megoldás is, mint az általunk nyújtott szolgáltatás, akkor természetesen azt fogjuk Neked javasolni!

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem